Werken bij Base

Samen bouwen aan de toekomst

Werken bij Base Consultancy betekent aan de slag binnen een dynamisch, enthousiast team van hardwerkende professionals die zich elke dag voor de volle 100% inzetten voor het beste resultaat.

Bekijk hieronder de actuele vacatures.

Vacatures

Projectmanager (40 uur)

Zit projectmanagement in jouw bloed? En gaat jouw hart sneller kloppen van prestigieuze technische projecten?

Wat ga je doen?

Deze functie heeft alles te maken met mensen en techniek. En daar sta jij straks midden in. Tussen aannemers, opdrachtgevers en adviseurs. Jij bent een projectmanager die weet hoe de klus geklaard moet worden. Hoe je mensen verbindt om het doel op tijd en binnen budget te halen. Jij bent de spin in het web en lost eventuele belemmeringen flexibel en creatief op. Jij zegt wat je doet en doet wat je zegt. En dat maakt jou een betrouwbare partner om mee samen te werken. 

Dit zijn wij

Werken bij Base Consultancy betekent samen bouwen met passie, oog voor kwaliteit en vanuit het perspectief van onze opdrachtgevers. Samen werken we aan mooie projecten van scholengemeenschap tot multinational, van beheer en onderhoud tot de nieuwbouw van een hightech faciliteit. Wij bouwen aan de toekomst vanuit de logica van duurzaamheid, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat maakt ons betrouwbaar, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar. 

Onderdeel zijn van Base betekent ook onderdeel zijn van een hecht team. We houden rekening met ieders situatie. Denk aan een gezin met schoolgaande kinderen of zorg voor ouder wordende ouders. Waarom we zo close zijn met elkaar? Omdat het beter bouwt! Zo zetten we altijd dat extra stapje op drukke momenten, doen we veel om het onze klanten naar de zin te maken én mogen we zijn wie we zijn en worden wie we willen worden. We hebben en houden oog voor elkaar. 

Houd je van sporten? Dan kun je bij ons één keer per week op de zaak bootcampen. Wil je iets teruggeven? We doen elk jaar mee aan NL Doet en andere vrijwilligers initiatieven. Heb je een goed idee dat jou en ons verder brengt? We zoeken samen naar een manier om dat te organiseren. Én we bouwen aan het team door er ieder jaar minimaal één keer op uit te trekken met zijn allen. 

Zo solliciteer je

Wil je meer weten over wat het betekent om bij Base Consultancy aan de slag te gaan. Of wil je meer weten over de werkzaamheden en wat er van jou verwacht wordt? Neem dan contact op met Monique den Heijer via administratie@base-consultancy.nl of via 070 – 30 30 454