Directievoering & Toezicht

Onder directievoering verstaan wij het vertegenwoordigen van de opdrachtgever en het begeleiden van het bouwproces, in de uitvoeringsfase vanaf de aanvang van de werkzaamheden op de bouwplaats tot en met de oplevering van het project. De directievoerder draagt zorg voor de controle op het bouwproces en de naleving van de overeenkomsten, wijst alle betrokkenen op hun verantwoordelijkheden en stimuleert zowel individueel als de groep prestatie.

De oren & ogen op de werkvloer

Tijdens de uitvoering van een bouwproject zien wij onze directievoerders als degene die de opdrachtgever vertegenwoordigd en zijn belangen behartigt als zijnde de bewaker van het contract, het geld en de projectorganisatie. Onze toezichthouders (de oren & ogen op de werkvloer) zien wij als bewaker van kwaliteit, veiligheid, planning en administratie. Samen vormen zij een hecht team die de aannemer en de opdrachtgever op een proactieve wijze benaderd.

De meeste opdrachtgevers hebben behoefte aan directievoering en toezicht in de uitvoering van een bouwproject, omdat deze fase meestal gepaard gaat met risico’s, tijdsdruk en grote financiële belangen. Ondanks dat er een contract ligt met de aannemer moet toch nog getekend, overlegd een besloten worden. Hierbij kunnen wij u met onze directievoerders en toezichthouders, welke jarenlange ervaring hebben in deze rol, bij kunnen staan.

Op zoek naar directievoering of toezicht?

Bent u op zoek naar directievoering of toezicht voor uw project? Neem dan nu contact met ons op via 070 – 30 30 454 of info@base-consultancy.nl.