Ons team

Een team vol kennis staat voor u klaar om u te helpen

Een team van adviseurs vol kennis staat voor u klaar om u te helpen met uw volgende stap. Van complexe projecten gaat ons hart sneller kloppen.
Daag ons dus gerust uit.

Adviseur

Bouwjaar: 1992

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2021

Specialiteiten: Tekenaar | Werkvoorbereiding

In het bijzonder trots op: “Denk dat nummer een toch het doorzetten van mijn hbo opleiding bouwkunde is, met mijn dyslexie en de ups and down van de laatste jaren ben ik erg blij met mijzelf dat ik zo ver ben gekomen. Nu kan ik dit doorzettingsvermogen ook verder laten zien bij mijn toekomstige projecten die ik zorgvuldig en overzichtelijk zal volbrengen met als doel een tevreden klant.’’

Nummer 1 op Bucket List: ‘’Lange vakantie naar Japan om hun bijzondere cultuur te ontdekken.’’

Email: mp@base-consultancy.nl 

Adviseur

Bouwjaar: 1974

Opleiding: Bouwkunde TU Delft 

In dienst: Sinds 2018

Specialiteiten: Tekenaar | Werkvoorbereiding | Inspecteur MJOP

In het bijzonder trots op: “Al mijn projecten. Ik doe alles zorgvuldig, met aandacht en kundig.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Mijn eigen stempel op de bebouwde omgeving drukken, in welke schaal, of op wat voor terrein – interieur, gebouw, stad, landschap – dan ook.” 

Email: mlp@base-consultancy.nl 

Adviseur

Bouwjaar: 1983

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2022

Specialiteiten: Duurzaamheid

In het bijzonder trots op: “Dat ik mijn passie voor duurzaamheid ook daadwerkelijk in bouwprojecten kan verwerken bij Base Consultancy en zo de wereld een klein beetje beter maak.”

Email: aj@base-consultancy.nl

070 30 30 454 aj@base-consultancy.nl

Adviseur

Bouwjaar: 1981

Opleiding: Human Resource Management

In dienst: Sinds 2022

Specialiteiten: Projectmanangement

In het bijzonder trots op: “De mogelijkheid die ik krijg bij Base om mezelf direct verder te ontwikkelen als projectmanager binnen een dynamische organisatie als TU Delft.”

Email: ib@base-consultancy.nl

Adviseur

Bouwjaar: 1965

Opleiding: Rechten

In dienst: Sinds 2020

Specialiteiten: Procesmanagement

In het bijzonder trots op: “Eigenlijk wel op alles wat inhoudelijk en procesmatig uitdagend was en is. Zet mij vooral maar op de eerste fasen van het project, tot aan de uitvoering.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Schooldirecteur zijn van een basisschool in een landelijk gebied.” 

Email: mv@base-consultancy.nl 

Adviseur

Bouwjaar: 1989

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2013

Specialiteiten: Projectmanagement

In het bijzonder trots op: “Niet perse een project in het bijzonder. Ik hou ervan als alles volgens plan verloopt, of het nou een groot of klein project is.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Mijn eigen droomhuis bouwen.” 

Email: tvdm@base-consultancy.nl

Adviseur

Bouwjaar: 1982

Opleiding: Master Urban Environmental Management

In dienst: Sinds 2018

Specialiteiten: Projectmanagement | Duurzaamheid | Circulaire economie

In het bijzonder trots op: “Mijn eerste opdracht bij Base: projectmanagement bij de realisatie van een groot datacentrum in Noord-Holland. Het was groot, complex – internationaal en met veel partijen – het tempo lag hoog en alles ging LEAN, waardoor de werkprocessen continu onder de loep werden genomen. Een vuurdoop van formaat.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Op expeditie naar de Noordpool.” 

Email: zb@base-consultancy.nl 

Adviseur

Bouwjaar:  1976

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2011

Specialiteiten: Projectmanagement | Kostendeskundige

In het bijzonder trots op: “Bel mij vooral als het vastloopt; ik krijg de meeste energie van knellende problemen oplossen. Bijvoorbeeld als projectmanager van de Nieuwbouw Sport en Cultuur van de TU Delft. Het ontwerp was in de voorliggende fase afgeketst op vier major issues. Dat heb ik allemaal kunnen oplossen. Als directievoerder tijdens de uitvoering zag ik me geconfronteerd met een aannemer die volkomen vastliep in zijn planning, met alle gevolgen van dien. Het vereiste bijna onmogelijk veel doorzettingsvermogen; een ander zou er op stuk lopen, ik ga daar juist op aan. Geef mij maar de taaie klussen!” 

Nummer 1 op Bucket List: “Racen in een Formule 1-auto” 

Email: rw@base-consultancy.nl

Adviseur

Bouwjaar: 1974

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2008

Specialiteiten: Directievoering | Kostendeskundige | Inspecteur MJOP | Bestekschrijver

In het bijzonder trots op: “Nieuwbouw voetbalvereniging Zwervers, Diverse projecten TU Delft (o.a. Horeca IO, Opbouw gebouw K, PV cellen, daken TU Delft, collegezalen TU Delft) en Nieuwbouw Portiersloge Sensus. Bij al deze projecten zaten we er van A tot Z in en was ik de spil in het web. Alle verschillende taken in elke fase, het overleg met de projectmanagers – dit zijn echt projecten waar ik met ontzettend veel trots en plezier op terugkijk.”  

Nummer 1 op Bucket List: “Directievoerder zijn bij de bouw van een spraakmakende attractie in een park als de Efteling of Eurodisney. De nieuwe Vliegende Hollander… die wil ik wel bouwen!” 

Email: rr@base-consultancy.nl 

Directeur

Bouwjaar: 1974

Opleiding: Civiele Techniek en Bouwkunde

In dienst: Sinds 2002

Specialiteiten: Projectmanagement | Energietransitie

In het bijzonder trots op: “Ik hou van projecten die tegen de randen van mijn vakgebied schuren. Bijvoorbeeld de energietransitie van de gemeente Delft en het renoveren van de rioolgemalen van de gemeente Maassluis.Deze projecten zijn op alle niveaus prachtige uitdagingen: zowel technisch als procesmatig. Ik doe het projectmanagement tijdens de engineering en de uitvoering. Er komt allerlei heel specialistische expertise om de hoek kijken en je hebt te maken met een breed scala aan stakeholders. Nieuwe dingen leren, de spil zijn in een heel complex, deels politiek avontuur – daar word ik blij van. En als het dan allemaal goed afloopt, ben ik trots. Op mezelf, maar net zo goed op al die mensen met wie je het samen hebt gedaan. Bouwen is teamwerk, dat maakt het zo mooi.”  

Nummer 1 op Bucket List: “Samen met mijn gezin en onze camper memories maken.” 

Email: rs@base-consultancy.nl 

Adviseur Duurzaamheid

Bouwjaar: 1980

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2006

Specialiteiten: Projectmanagement | Duurzaamheid 

In het bijzonder trots op: “Recent de ontwikkeling van een nieuwe locatie voor Zadkine op de Kop van Zuid. Het project is uiteindelijk niet doorgegaan, maar ik heb er veel van geleerd, omdat ontwikkeling niet mijn specialisme is. Het denken over de opdracht was ook voor de opdrachtgever heel uitdagend. De organisatie is nog volop in ontwikkeling en verkende in dit project de grenzen van haar innovatieve potentie.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Zelfstandig vliegen. Een groter gevoel van vrijheid kan ik me niet voorstellen.” 

Email: mvd@base-consultancy.nl

Adviseur

Bouwjaar: 1975

Opleiding: Aannemersvakopleiding, bedrijfskundig management en ondernemerschap bouw en infra

In dienst: Sinds 2019

Specialiteiten: Projectleiding | Werkvoorbereiding

In het bijzonder trots op: “Mijn werk voor Hommema in het GRQ project. Het is op alle levels complex: internationaal, veel en veeleisende stakeholders, hoge tijdsdruk. Geen dag zonder verrassingen en het is de grote kunst om de eigen koers te bewaken zonder de gezamenlijke belangen uit het oog te verliezen. Om in zo’n hectische omgeving koel en met overzicht te opereren, vind ik echt een grote kick.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Mijn eigen huis ontwerpen en bouwen.” 

Email: cj@base-consultancy.nl

3D Modelleur

Bouwjaar: 1991

Opleiding: Grafisch Ontwerpen

In dienst: Sinds 2021

Specialiteiten: 3D modelleren | 2D tekenen

In het bijzonder trots op: “Ik heb een achtergrond in Grafisch Ontwerpen en heb daar veel ervaring in, toen wilde ik bouwtechnisch tekenaar worden. Binnen een zeer korte periode ging ik zelfstandig te werk voor een gigantisch project en haal er zo veel energie uit om alles wat ik nog niet weet / kan uit te zoeken en mee te oefenen totdat ik het kan.”

Nummer 1 op Bucket List: “Mijn eigen Tiny House ontwerpen, bouwen en erin leven met een eindeloos uitzicht, zonder buren, met dieren.”

Email: idc@base-consultancy.nl 

 

Directeur

Bouwjaar: 1977

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2002

Specialiteiten: Projectmanagement | Complexe Internationale Projecten

In het bijzonder trots op: “BK City aan de Julianaweg 2008 – de renovatie van de nieuwe bouwkunde faculteit. Het betrof 28000 m2 renovatie en 6000m2 nieuwbouw, en dit alles onder veel druk. Als bedrijf waren we bij alle fasen betrokken, met meerdere projectleiders. Het heeft heel succesvol uitgepakt. Het initiële doel was huisvesting voor tien jaar, maar het uiteindelijke resultaat was zo sterk dat het nu de permanente locatie is geworden. De ervaring en kennis die ik bij BK City heb opgedaan, zoals het toepassen van fast tracking, is mij in de jaren erna nog vaak van pas gekomen.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Een wereldreis langs meerdere continenten en culturen.” 

Email: pdh@base-consultancy.nl 

Adviseur

Bouwjaar: 1976

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2007

Specialiteiten: Projectmanagement 

In het bijzonder trots op: “Trots ben ik op meer dan één project, maar dan kies ik toch voor BK City: de herhuisvesting van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft na de brand van 2007. Ik was een van de projectleiders en stuurde een team van architecten en uitvoerende partijen aan. Het was een uitdagend en lang traject, met heel veel wensen en eisen, stakeholders, uitdagingen, hobbels en horden. Om dat in goede banen te leiden, is iets wat mij grote vreugde geeft. Het eindresultaat is ook nog eens zeer geslaagd. Iedereen is er nog steeds heel blij mee.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Bijdragen aan het oplossen van de woningnood, bijvoorbeeld door mee te denken over nieuwe, innovatieve woonvormen.” 

Email: fb@base-consultancy.nl 

 

Adviseur

Bouwjaar: 1977

Opleiding: Bouwkunde

In dienst: Sinds 2008

Specialiteiten: Beheer en onderhoud | MJOP Inspecteur | RVB-BOEI | K.A.M. (Kwaliteit, Arbeid en Milieu) | Omgevingswet

In het bijzonder trots op: “Al het werk voor Midden Delfland. We hebben zo’n mooie weg afgelegd en zoveel bereikt; qua professionaliteit, kennis en de hoe we nu vooruit plannen. Het mooie van zulke uitdagende trajecten is dat er 101 lessen leert die je weer meeneemt in nieuwe projecten.” 

Nummer 1 op Bucket List: “Een instrument leren bespelen. Bij voorkeur gitaar!” 

Email: ef@base-consultancy.nl 

 

 

%title%
%job_description%
%body%