Winkeluitbreiding Nolten Schoenen in Westfield Mall of the Netherlands

Metamorfose en uitbreiding winkelpand Nolten in Westfield Mall of the Netherlands
750m2 winkelruimte
Art Deco elementen
Duurzame materialen

De grootste schoenenwinkel van Den Haag en omstreken, dat is Nolten sinds de heropening van de winkel in de Westfield Mall of the Netherlands, voorheen winkelcentrum Leidschenhage.

Ruim 750 m2 winkelruimte verdeeld over twee winkellagen met een een vide van ruim 7 meter hoog, een glazen lift in het midden van de winkel en een gevel die geheel uit glas bestaat.

De plek van het filiaal in het winkelcentrum is hetzelfde gebleven, de hele nieuwe gevel is alleen 13 meter naar voren verplaatst. De eerste verdieping is opnieuw ingedeeld, waardoor enkele delen teruggegaan zijn naar het naastgelegen winkelpand. Aan de achterzijde is er 10 bij 15 meter uitgebouwd. Maar niet alleen bouwkundig is er veel veranderd, zo is namelijk de volledige ventilatie installatie uitgebreid en is er nu ook een sprinkler installatie. Het gehele interieur van de winkel is aangepakt en heeft nu prachtige Art Deco elementen.

Base heeft voor deze metamorfose de engineering, coördinatie, bouwbegeleiding en het toezicht op kwaliteit verzorgd. Wij vertalen daarvoor eerst de ontwerptekeningen van de architect, in dit geval Binnenbrand, naar een concreet werkplan. Vervolgens begeleiden we de bouw en controleren de kwaliteit en houden we uiteraard de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten.

Paul den Heijer
Directeur

Extra informatie

Begindatum
februari 2019
Einddatum
juni 2019
Locatie
Leidschendam
Opdrachtgever
Nolten Schoenen
Betrokken partijen
Base Consultancy | Binnenbrand | Unibail Rodamco Westfield|