Aanleg elektrische voeding naar CNS-gebouw Reactor Instituut Delft (RID)

Realisatie van elektrische voeding CNS gebouw Reactor Instituut Delft
Energie voorziening
Ontwerp
Aanbesteding

Het Reactor Instituut Delft (RID) is een onderdeel van de Technische Universiteit Delft waar onderzoek wordt gedaan en onderwijs wordt gegeven op het gebied van straling. Een belangrijk onderzoeksprogramma is het Oyster-project (Optimized Yield – for Science, Technology & Education – of Radiation). In dit programma kan nog beter onderzoek gedaan worden om aan de vragen vanuit de wetenschap en de markt te kunnen voldoen.

Om het Cold Neutron Source (CNS) gebouw van elektra te voorzien moest een elektrische voeding worden gerealiseerd. Om dat voor elkaar te krijgen is in het datacenter een ruimte gerealiseerd om een 1000KvA trafo te kunnen plaatsen om de voedingskabel naar de HVI van het CNS-gebouw te brengen.

In opdracht van TU Delft Campus Real Estate heeft Base Consultancy het projectmanagement verzorgd voor het realiseren van elektrische voeding voor het CNS gebouw. Daarbij zijn wij ondersteunend geweest in de uitwerking van het ontwerp en heeft de voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en nazorg begeleid.

één van onze adviseurs helpt u graag verder voor meer informatie over dit project

Extra informatie

Begindatum
2017
Einddatum
2018
Locatie
Delft
Opdrachtgever
TU Delft