Verbouwing foyer sport- en cultuurgebouw ‘X’ aan de TU Delft

Bouwkundige uitwerking ontwerp en toezicht op uitvoering foyer 'X'
Esthetisch
Kwaliteit
Tevreden

Met de komst van ‘X’ aan de TU Delft is een plek gecreëerd op de campus waar studenten ruimte vinden om zich op verschillende gebieden te ontwikkelen. Om dit voor elkaar te krijgen is een nieuw sportgebouw gerealiseerd dat vervolgens met een korte nieuwe loopbrug is gekoppeld aan het bestaande cultuurgebouw. Beide gebouwen vormen nu één geheel met één algemene entree: ‘X’.

Na de afronding van de nieuwbouw van het sportcomplex dat onderdeel is van ‘X’ en de verbinding met het oude cultuurgebouw, lag er een plan om de foyer van het nieuwe sport- en cultuurgebouw ‘X’ aan te passen. De toepassing van het nieuwe complex verdiende natuurlijk een ook een nieuwe uitstraling! Deze is nu uitnodigend, open en modern.

Het basisontwerp van de foyer is gemaakt door de architect Vera Yanovshtchinsky. Base Consultancy heeft het plan voor de aanpak van de nieuwe foyer bouwkundig uitgewerkt, inclusief de bijbehorende tekeningen en voor de werkzaamheden een duidelijke werkomschrijving gemaakt. Tijdens de uitvoering hebben wij toezicht gehouden op de werkzaamheden van de aannemer en hebben we steeds gecontroleerd of de uitvoering volgens de afspraken, die waren vastgelegd, zijn uitgevoerd. Mede door onze werkomschrijving, de tekeningen en het toezicht is het werk naar tevredenheid van de opdrachtgever gerealiseerd.

Tom van der Maat
Adviseur

Extra informatie

Einddatum
december 2018
Locatie
Delft
Opdrachtgever
TU Delft
Betrokken partijen
Vera Yanovshtchinsky