Technisch Vastgoedbeheerder Ahoy

Technisch vastgoedbeheer voor Ahoy in Rotterdam
Technisch Beheer
MJOP
Verbindingsofficier

Als Technisch Manager ben je eerste aanspreekpunt voor alle technische zaken op het gebied van beheer en onderhoud.

De Gemeente Rotterdam heeft Base Consultancy aangesteld als Technisch Manager, ook wel vastgoedbeheerder genoemd. Deze Technisch Vastgoedbeheerder is als het ware een verbindingsofficier tussen de afdeling Vastgoed van de Gemeente Rotterdam en de Ahoy-organisatie.

Evenementenlocatie Ahoy is voor een deel eigendom van de Gemeente Rotterdam. Voor dit eigennarendeel van Ahoy en voor het Rotterdam Ahoy Convention Centre fungeert de adviseur van Base Consultancy als Technisch Vastgoedbeheerder. Daarbij worden verschillende rollen door hem vervult: de rol van projectmanager, die van directievoerder en technisch manager.

Base Consultancy adviseert de Gemeente Rotterdam met verbetervoorstellen om het onderhoudsniveau van het Ahoy’ complex te verhogen en denkt mee met het ontwerp van een meerjarenonderhoudvisie, waarbij duurzaamheid, efficiency en ‘slim’ onderhoud hoog in het vaandel staan. Base Consultancy voegt hierin zijn ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheid en ‘slim’ onderhoud toe, maar ook de vaardigheden die nodig zijn om mensen mee te krijgen in de keuzes die gemaakt worden.

één van onze adviseurs helpt u graag verder voor meer informatie over dit project

Extra informatie

Begindatum
2021
Einddatum
2022
Locatie
Rotterdam
Opdrachtgever
Gemeente Rotterdam
Betrokken partijen
Rotterdam Ahoy Convention Centre