Realisatie Onderwijsgebouw met Sportfaciliteit TUDelft

Onderwijsgebouw met Sportaccommodatie van ruim 11.500m2
Energieneutraal
Modern
Europese aanbesteding

Binnen de TUDelft is veel aandacht voor de ontwikkeling van studenten, niet alleen op academisch vlak maar ook op andere gebieden zoals sport, spel, kunsten, ambachten, reflectie en lifestyle. Met de komst van X is een plek gecreëerd op de campus waar studenten ruimte vinden om zich op die gebieden te ontwikkelen.

Het gebouw waar X in gehuisvest is, is volledig nieuw. Er moest een Europese aanbesteding plaatsvinden om dit te realiseren. In en om het gebouw zijn verschillende sportfaciliteiten, zoals een grote sporthal met materiaalruimte achter een blinde wand, een fitness/ aerobicsruimte met veel natuurlijk licht en beachvolleybalvelden buiten. Naast de sportieve ruimtes is er ook een grote gemeenschappelijke keuken en woonkamer en creatieve ruimtes waar evenementen en en andere activiteiten plaatsvinden. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne en klimaatbeheersing en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen.

Voor de Technische Universiteit Delft heeft Base Consultancy het projectmanagement verzorgd tijdens de ontwerpfase van dit project. Het betreft een onderwijsgebouw met sportaccommodaties. In totaal bestaat het project uit ruim 11.500 m². Naast het projectmanagement heeft Base, als technische adviseur, gezamenlijk met de afdeling procurement, de Europese aanbesteding van het project begeleid. In de uitvoeringsfase is Base verantwoordelijk voor de directievoering op het werk en houdt toezicht op de uitvoering.

één van onze adviseurs helpt u graag verder met meer informatie over dit project

Extra informatie

Begindatum
2015
Einddatum
2019
Locatie
Delft
Opdrachtgever
TUDelft
Betrokken partijen
TUDelft