Ontruimingsplattegronden TU Delft

Nieuwe ontruimingsplattegronden met uniforme layout
Brandveiligheid
515 plattegronden
Ontruiming

Een ontruimingsplattegrond is een overzichtelijke weergave van de indeling van een gebouw, de vluchtroutes en de brandveiligheidsvoorzieningen.

Wanneer een gebouw een brandmeldinstallatie heeft is een ontruimingsplattegrond verplicht. Afhankelijk van de gebruiksfunctie, de omvang en de hoogte van het gebouw is zo’n brandmeldinstallatie verplicht.

De verschillende locaties van de Technische Universiteit Delft voldoen aan alle criteria waarop een brandmeldinstallatie een verplichting is en daarom moeten op elke locatie van de TU Delft deze ontruimingsplattegronden aanwezig zijn.

Voor de TU Delft hebben we een standaard lay-out ontwikkeld voor de ontruimingsplattegronden om eenheid te creëren in de ontruimingsplattegronden bij de diverse faculteiten.

In totaal hebben wij 515 plattegronden. vernieuwd en opgehangen in 14 gebouwen. De plattegronden zijn afgebeeld op een acrylaat bordje van 1 cm dik die middels 4 afstands-nokjes aan de muur wordt bevestigd, dit zorgt voor de strakke, moderne en opvallende uitstraling.

één van onze adviseurs vertelt u graag meer over dit project.

Extra informatie

Begindatum
oktober 2018
Einddatum
maart 2019
Locatie
Delft
Opdrachtgever
TU Delft
Betrokken partijen
Meere Reclamestudio