Beheer en Onderhoud Vrije Scholen Zuid West Nederland

Beheersysteem inrichten en opstellen van MJOP's voor 4 schoolgebouwen van Stichting Vrije Scholen
Beheer en Onderhoud
MJOP's onderhoudskosten
Jaarlijks check up

De Stichting Vrije Scholen Zuid West Nederland (ZWN) bestaat uit 4 scholen: De Vrije School Den Haag (PO en VO), het Rudolf Steiner College in Rotterdam en het Marecollege in Leiden. De Stichting is in 2000 opgericht en biedt onderwijs aan kinderen vanaf 4 jaar, vanuit één gezamenlijke visie.

De Stichting ZWN heeft ons gevraagd een onderzoek te doen naar de uitvoering van het beheer en onderhoud van de 4 schoolgebouwen. Op basis van de uitkomsten van dat onderzoek hebben we een plan van aanpak gemaakt om het beheer en onderhoud op een manier te organiseren die past bij de hedendaagse standaarden. Onderdeel daarvan is een eenduidige werkwijze. Om de eenduidige werkwijze concreet te maken hebben we een beheer-systeem voor de verschillende gebouwen ingericht. We hebben ook meer-jaren-onderhoudsplannen opgesteld om de onderhoudskosten voor de toekomst in kaart te brengen.

Toen in 2019 de nieuwe werkwijze werd ingevoerd hebben we voorgesteld om te ondersteunen bij het beheer en onderhoud van de locaties met alle dagelijkse, maar ook de meer planmatige onderhoudswerkzaamheden. Dat doen we inmiddels en we monitoren daarbij jaarlijks of de nieuwe werkwijze naar behoren functioneert en/of eventueel moet worden bijgesteld.

één van onze adviseurs helpt u graag verder voor meer informatie over dit project

Extra informatie

Begindatum
2018
Einddatum
2019
Locatie
Den Haag | Leiden | Rotterdam
Opdrachtgever
Stichting ZWN
Betrokken partijen
Base Consultancy