Timeline Express Announcements

Taart met het Rijksvastgoedbedrijf

Als je 15 jaar bestaat dan moet je ook trakteren, vinden wij. Daarom eten wij met al onze klanten een stukje taart. Zo is Paul den Heijer ook bij het Rijksvastgoedbedrijf op bezoek geweest. Bedankt voor de prettige samenwerking Marcel Versteeg en Leo Massar. 

Taart met BplusC Leiden

Als je 15 jaar bestaat dan moet je ook trakteren, vinden wij. Daarom eten wij met al onze klanten een stukje taart. Zo is Richard Rietveld ook bij BplusC Leiden op bezoek geweest. Bedankt voor de prettige samenwerking Frank Baetens

Taart met Stichting Maria Emalia Dorrepaal

Als je 15 jaar bestaat dan moet je ook trakteren, vinden wij. Daarom eten wij met al onze klanten een stukje taart. Zo is zijn we ook bij het bestuur van Stichting Maria Emalia Dorrepaal op bezoek geweest. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Gevelrenovatie vleugel faculteit IO TU Delft

Gevelrenovatie vleugel faculteit IO TU Delft. Werkzaamheden; ontwerp nieuwe situatie, opstellen van werkomschrijvingen, opstellen en begeleiden aanbesteding, directievoering & toezicht.

MJOP 7 panden BplusC Leiden

MJOP 7 panden BplusC Leiden. werkzaamheden; opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (huurdersverantwoordelijkheid) met geprognosticeerde kosten voor de komende 20 jaar.

Verduurzaming panden Schipluiden

Verduurzaming panden Schipluiden. werkzaamheden; opstellen programma van eisen, advies verduurzaming, voorbereiden en begeleiden aanbesteding, directievoering & toezicht.

Brandveiligheid trampoline park Rotterdam

Brandveiligheid trampoline park Rotterdam. werkzaamheden opname op lokatie, tekenwerk geschikt voor gebruiksmelding conform NEN 1413, indienen van de melding bij omgevingsloket, opstellen en leveren van ontruimingsplattegronden conform de NEN 1414.

Verhuiscoördinator BK City TU Delft

Verhuiscoördinator BK City TU Delft.  Werkzaamheden; voorbereiden verhuisactiviteiten, afstemmen verhuisbewegingen, communicatie, begeleiden verhuizing, functioneren van de (tijdelijke) werkplekken.

Labs gebouw 22 TU Delft

Ontwerp en voorbereiding van verschillende labs in Gebouw 22 van de TU Delft. Werkzaamheden Base Consultancy zijn o.a opname en uitwerken dirverse ruimtes in Revit 3D, opstellen bouwkundige werkomschrijving, V&G plan ontwerp, kostenraming per lab.

Taart met het KiT (Royal Tropical Institute)

Als je 15 jaar bestaat dan moet je ook trakteren, vinden wij. Daarom eten wij met al onze klanten een stukje taart. Zo zijn onze adviseurs Martijn Van Diggele en Charlotte van Glansbeek ook bij het  KIT (Royal Tropical Institute) op bezoek geweest. Bedankt voor de prettige samenwerking martin de Haas.

10 jaar Base Consultancy

Jubileum weekend Base Consultancy bestaat 10 jaar. Weekend weg met medewerkers, partners en kinderen.

Nieuwbouw laserlab TU Delft

Nieuwbouw laserlab faculteit 3mE TU Delft. Verantwoordelijk voor het ontwerp, kostenbegeleiding, aanbesteding begeleiding, directievoering & toezicht.

Uitbouw Hoekwoning

Uitbouw hoekwoning Willem de Zwijgerlaan. Ontwerp, vergunning, werktekeningen en constructieberekeningen.

Taart met Freestyle Gymnastic

We zijn jarig, dus moet je trakteren vinden wij en eten we taart met Freestyle Gymnastic. Bedankt voor de samenwerking!

Taart met TechConsult

We zijn jarig, dus moet je trakteren vinden wij en eten we taart met TechConsult. Bedankt voor de samenwerking!

Kerst 2013

Kerst 2013 met alle medewerkers, partners en kinderen naar de winter efteling! Het was behoorlijk koud en erg gezellig!

Eerste Base BBQ

Onze eerste van jaarlijkse BBQ met alle medewerkers, partners en kinderen en chef-kok Richard Rietveld aan het werk!

Implementatie van de nieuwe campuskaart TU Delft

Implementatie van de nieuwe campuskaart TUDelft breed, projectmanagement, aanbesteding en contractbeheer leveranciers, aansturing communicatietraject brug slaan tussen de facilitaire en technische kant van het project.